Ædelsten - Betydning

KLIK HER - KATALOG MED SMYKKE-ÆG  

   

 LÆS OM DE FORSKELLIGE ÆDELSTENS BETYDNINGER

Grøn Aventurin

Eventyrs-stenen siges at give held i kærlighed og pengesager. Den giver dig troen på at alt er muligt og at du fortjener at gå efter dine drømme. ​

 

Blå Aventurin

En stærk sten, der kan hjælpe til at bryde gamle vaner og mønstre. Giver ekstra energi og gør det nemmere for dig at tage ansvar for dig selv og dine handlinger.

 

Aqua Calcedon

Venskabssten. Skaber balance i krop og sjæl. Bringer harmoni og glæde i nære relationer og påvirker din empati og indlevelsesevne.

 

Snekvarts

En sten med en stærk energi, der vil få dig til at føle en indre ro og afslappethed. Stenen får dig til at se alt i et positivt lys.

 

Lilla Ametyst

En rensende og beroligende sten for både krop og sind. Du får tillid til dig selv og til verden og den giver klarhed til at træffe svære beslutninger.

 

Hæmatit

Fylder dig med positiv energi og fremmer din spirituelle udvikling. Virker afstressende og giver ro i sjælen. Din helt egen "Wellness-sten".

 

Onyx

Onyx siges at give kraft, styrke, udholdenhed og en ekstra portion mod.  Har du behov for lidt ekstra superkræfter?

 

Bjergkrystal

En meget rensende sten. Giver styrke, klarhed og indsigt. Den skaber harmoni og giver dig en følelse af, at nogen tager sig af dig.

 

Pyrit

En beskyttende sten, der skaber tryghed . Den siges at kunne stimulere dit intellekt på tidspunkter, hvor du behøver det mest og så er den god for økonomien

 

Gul Jade

Stenen hjælper dig med at holde fokus på dine mål og drømme. Den giver dig troen på, at dine evner rækker. En sten som står for held og lykke.

 

Labradorit

Stenen siges at virke stimulerende på din kreativitet. Den påvirker dine evner til at udvikle nyt. En meget energi-givende sten, der tiltrækker succes.

 

Perle/Perlemor

Perlen symboliserer uskyld og skønhed. Den har en rensende effekt på krop og sjæl. Den hjælper dig med at bryde vaner på en blid og kærlig måde.

 

Rhodonit

Siges at skabe tryghed og harmoni. Stenen gør det nemmere for dig at tilgive dine nærmeste. Du får et roligt sind og en følelse af en indre tilfredshed.

 

Rosakvarts

Kærlighedsstenen er en af de mest elskede sten. Den giver plads til blide følelser som fred og tilgivelse og fylder dit sind med kærlighed.

 

Grå Agat

Stenen siges at styrke din selvtillid og intelligens. Den hjælper dig til at tænke hurtigt og klart. En sten der giver mod og handlekraft.

 

Fersken Calcit

Stenen bringer positiv energi og masser af kærlighed ind i dit sind. Den giver følelsesmæssig ro og sætter dig i stand til at handle ud fra ren kærlighed.

 

Karneol

Stenen virker beroligende og stimulerer positive tanker. Den giver dig fornyet energi og fremmer livsglæden. En rigtig "jeg elsker livet sten".

 

Jordbærkvarts

Balsam for krop og sjæl. Giver fornyet energi og nyt mod på livet. Fylder dig med en følelse af kærlighed og lykke. En rigtig forkælelsessten".

 

Lemonkvarts

Siges at bringe held og lykke. Kan bruges i situationer, hvor du skal præstere. Stenen giver større selvtillid og hjælper dig med at træffe svære beslutninger.

 

Rød Agat

Stenen styrker din indre tilfredshed. Den gør dig selvsikker og får dig til at elske dig selv - præcis som den du er. Bringer ro og harmoni.

 

Hvid Agat

Hjælper dig med at finde dig selv. Har du problemer med at rive dig løs fra familens bånd, kan hvid agat anbefales.

Stenen er generelt god til følelsesmæssig renselse og er samtidig en energiskabende sten.

 

Grøn Krystal

Grøn er naturens farve. Stenen siges at helbrede og påvirke fornyelse. Desuden beroliger den og giver os harmoni og fred.

 

Røgkvarts

Fremmer positive og pragmatiske tanker og giver en indre følelsesmæssig ro. Reducerer følelsen af frygt. En meget beskyttende sten.

 

Prehnit

Stenen har en let og meget følsom energi med en meget beroligende virkning.
Den giver plads og rum til at håndtere også de svære følelser.

 

Modtag nyheder, tips og trends før alle andreFØLG OS PÅ INSTAGRAM @BLICHERFUGLSANG
DEL DIN OPLEVELSE #BLICHERFUGLSANG OG BLIV VIST PÅ VORES PROFIL
     
          
           
Kundeservice: 7020 8122 - Telefontid man-tors kl. 8.30-15.30 og fre kl. 8.30-14.00
Bankinformation: Sparekassen Kronjylland, Reg: 6682 Konto: 14925457
Blicher Fuglsang A/S | Nordskovvej 2, 4300 Holbæk | info@blicherfuglsang.dk | CVR: DK31275237