Klassisk Creol i sølv med smuk Amazonit

Smukke creoler i sølv, i et klassisk og enkelt design med smukke vedhæng i Amazonit. 

Super nem lås der klikkes fast. 

Størrelse medium - måler 19 mm i diameter.

(Findes også i str. Large - se varenummer 3431)


Produktinformation

Varenr:
3430 00R
Kollektion:
Smykker med Ædelsten
Materiale:
Sterling sølv (925)
Overfladetstruktur:
Blank
Overfladebehandling:
Lys Rhodium
Sten og Perler:
Amazonit

Husk vi har:
Fragtfrit ved køb over 250,-
Fuld returret i 90 dage
Levering 1-3 dage

Produktpleje

For at passe bedst muligt på dine smykker anbefaler vi at du:

  • Tager dine smykker af når du sover.
  • Tager dine smykker af når du bader eller på anden måde er i kontakt med vand.
  • Udgår alle former for slag.
  • Holder dine smykker væk fra kemikalier så som neglelaksfjerner, parfyme, rengøringsmidler m.m.
  • Opbevarer dine smykker i smykkeæsker således at smykkerne holdes adskilt og ikke skraber mod hinanden.

Plejefri Smykker

De fleste smykker fra Blicher Fuglsang har en overfladebehandling der gør at de er ”plejefri”. Når et smykke er rhodineret betyder det at smykket uden på en massiv kerne af sterling sølv har fået et lag rhodium. Det giver smykket en fin hvid eller sort glød og gør at smykket ikke, som sølvsmykker normalt, løber an og bliver mørkt.

Overflader slides over tid

Rhodium og andre overfladebehandlinger slides med tiden af. Smykker kan rhodineres igen, ligesom guldbelagte smykker igen kan få en ny belægning. Vi bruger en kvalitetsbelægning og har en ekstra tyk belægning på vores ringe. Det er meget forskelligt fra person til person hvor hurtigt en overflade slides.

Sølvsmykker løber an

Som udgangspunkt løber vores sølvsmykker ikke an da de har fået en behandling med metallet Rhodium. Det kan dog ske at selv rhodinerede smykker løber lidt an. I så fald dyppes de i sølvrens. Dine forgyldte sølvsmykker løber over tid an. Dvs at der trænger kobber ud igennem forgyldningen og gør smykket lidt rødligt. Rens/dyp i sølvrens. Så er dit smykke igen fint.

Vask dine smykker – så ”shiner” de igen

Dine smykker samler snavs fra cremer osv. De fleste smykker, dog kun uden perler og andet ”limet”, kan forsigtigt renses med en lille børste og lidt sæbe. Så skinner sølv og specielt sten fint igen.

Perlesmykker skal behandles varsomt

Pleje af smykker med perler. Det er ofte sagt, at perler bliver smukkere af at blive brugt. Det er også rigtigt, at varme og fedt fra huden kan give liv til perlerne. Hvis perler ikke bliver brugt bliver de matte og kedelige - de "dør". Perler mister farve hvis de påvirkes af lys. Perler er ofte limet og hverken perlen eller limen tåler fugt/vand. Vær derfor forsigtig med dine perlesmykker – de skal behandles varsomt.

Vedligehold af kæder

Dit smykke er for livet – dine kæder bør løbende udskiftes. Kæder slides og skal løbende checkes og udskiftes. Læder- og bomuldskæder er limede og tåler ikke parfume, fugt og vand. Læder- og bomuldskæder bliver med tiden slidt og får en kedelig overflade. Ankerkæder slides i leddene og leddene vil over tid slides over.

Kundeservice venter på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til pleje af dine smykker, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice på 7020 8122 mandag til torsdag fra 8:30-15:30, fredag fra 8:30-14:00. Du er også velkommen til at sende en mail på sales@blicherfuglsang.dk så får du hurtigt svar retur.

Levering og betaling

Alle ordrer leveres indenfor 1-2 hverdage. Du modtager en mail fra os, når dine smykker er afsendt og først her trækker vi beløbet på din konto. 

Skulle vi i mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis straks.

Har du nogle spørgsmål inden du bestiller? Så ring 7020 8122 - vi sidder (næsten altid) klar til at hjælpe vores kunder.

På www.blicherfuglsang.dk tilbyder vi betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, VISA Electron og Mastercard. Du kan også vælge at betale med Mobile Pay.

Vidste du at vi har:

- 90 dages fuld returret
- Gratis fragt ved køb over 250,-
- Gratis gaveindpakning 
- 5 *****stjerner på Trustpilot

Designer

Blicher Fuglsang er et dansk smykkebrand etableret i 2002, beliggende i skønne landlige omgivelser i udkanten af Holbæk, med ganske tæt på fantastiske Holbæk Fjord.

Smykkedesigner og ejer Malene Hansen, driver virksomheden fra familiens landsted i Holbæk, hvor passion for smykker, kærlighed til mennesker, og en fantastisk familie tilsammen skaber DNA’et i firmaet.

Bag Blicher Fuglsang finder du en hjertevarm og passioneret familievirksomhed, som har en stor kærlighed til smykkernes fantastiske verden. Det er ikke bare smykkerne der betager, det er alt det smykker gør ved os mennesker.

Vores smykkedesigner og ejer Malene Hansen, kreerer vores smykker med primær inspiration fra naturen.

Modtag nyheder, tips og trends før alle andreFØLG OS PÅ INSTAGRAM @BLICHERFUGLSANG
DEL DIN OPLEVELSE #BLICHERFUGLSANG OG BLIV VIST PÅ VORES PROFIL
     
          
           
Kundeservice: 7020 8122 - Telefontid man-tors kl. 8.30-15.30 og fre kl. 8.30-14.00
Bankinformation: Sparekassen Kronjylland, Reg: 6682 Konto: 14925457
Blicher Fuglsang A/S | Nordskovvej 2, 4300 Holbæk | info@blicherfuglsang.dk | CVR: DK31275237