Corona Tiltag

Er du utryg? Lad os sammen passe på hinanden.

Vi håber at du og dine er kommet godt igennem det sidste år hvor Corona har fyldt vores hverdag. De fleste har mærket et stort afsavn socialt og mange af os har også fået lidt økonomiske smæk. Men nu kan vi ane lys forude. De fleste af vores forhandlere er igen åbne og kunderne strømmer ind. Tak for det.

ENDELIG.... 6. maj hæves forsamlingsforbuddet indendørs til 25 personer og så vurderer vi at det igen er forsvarligt at åbne op for at besøge vores kunder med eksklusive smykkeaftener. Og tro mig VI GLÆDER OS MERE END DU KAN FORESTILLE DIG…. Efter månedsvis uden at kunne samle vores kunder kan vi næsten ikke vente…

Er du og dine veninder klar på en hyggelig pigeaften med smykker så BESTIL EN TID allerede nu.

Vi står klar til at besøge dig, dog med lidt ekstra forholdsregler til glæde for os alle.

Vores tiltag:

  • God afstand
  • Håndvask og håndsprit
  • Smykker afsprittes
  • Mundbind (hvis ønskes)
  • Gæster i risikogruppe kan prøve inden alle andre

Lyst til at bestille en Eksklusiv Smykke Aften hjemme hos dig? Bestil her: SMYKKEAFTEN

Her på værkstedet trænger vi virkelig til at komme ud og vise smykkerne frem, til at få lidt hygge (med afstand) og ikke mindst til at få lidt gode grin med hjem. Og det tror vi at alle efterhånden trænger til. Vi skal hygge med afstand og tænke os lidt ekstra om. Det mærker man naturligvis også på vores smykkeaftener.

Når vi mødes vasker alle hænder, inden vi går i gang med at kigge på smykker. Kollektionen fordeles så vidt det er muligt over flere områder i huset fx køkken og stue således at det bliver endnu nemmere at holde god afstand. Der står naturligvis håndsprit klar og smykkerne renses når de er prøvet. Ønsker i at vi og gæsterne bærer mundbind, er vi naturligvis også klar på det.

Hvis du har gæster som er utrygge eller som er i risikogruppe med hensyn til Corona, har de mulighed for at komme inden de øvrige gæster og få en personlig og sikker smykkeoplevelse. Alle skal kunne føle sig trygge.

Vi glæder os til at besøge dig og dine gæster.

Kh Malene og team
Blicher Fuglsang

 

Modtag nyheder, tips og trends før alle andreFØLG OS PÅ INSTAGRAM @BLICHERFUGLSANG
DEL DIN OPLEVELSE #BLICHERFUGLSANG OG BLIV VIST PÅ VORES PROFIL
     
          
           
Kundeservice: 7020 8122 - Telefontid man-tors kl. 8.30-15.30 og fre kl. 8.30-14.00
Bankinformation: Sparekassen Kronjylland, Reg: 6682 Konto: 14925457
Blicher Fuglsang A/S | Nordskovvej 2, 4300 Holbæk | info@blicherfuglsang.dk | CVR: DK31275237