Corona tiltag

Er du utryg? Lad os sammen passe på hinanden.
 
Er du er af de kunder vi snart skal besøge til en smykke aften? Eller overvejer du at holde en smykkeaften, men er utryg i forhold til Corona? Vi besøger dig gerne, dog med lidt ekstra forholdsregler til glæde for os alle.
 
Vores tiltag:
*God afstand
*Håndvask og håndsprit
*Smykker afsprittes
*Mundbind (hvis ønskes)
*Gæster i risikogruppe kan prøve inden alle andre
 
Her på værkstedet trænger vi virkelig til at komme ud og vise smykkerne frem, til at få lidt hygge (med afstand) og ikke mindst til at få lidt gode grin med hjem. Og det tror vi at alle efterhånden trænger til. Vi skal hygge med afstand og tænke os lidt ekstra om. Det mærker man naturligvis også på vores smykkeaftener.
 
Når vi mødes vasker alle hænder, inden vi går i gang med at kigge på smykker. Kollektionen fordeles så vidt det er muligt over flere områder i huset fx køkken og stue således at det bliver endnu nemmere at holde god afstand. Der står naturligvis håndsprit klar og smykkerne renses når de er prøvet. Ønsker i at vi og gæsterne bærer mundbind, er vi naturligvis også klar på det.
 
Hvis du har gæster som er utrygge eller som er i risikogruppe med hensyn til Corona, har de mulighed for at komme inden de øvrige gæster og få en personlig og sikker smykkeoplevelse. Alle skal kunne føle sig trygge.
 
Vi glæder os til at besøge dig og dine gæster.
 
Kh Malene og team
Blicher Fuglsang
Modtag nyheder, tips og trends før alle andreFØLG OS PÅ INSTAGRAM @BLICHERFUGLSANG
DEL DIN OPLEVELSE #BLICHERFUGLSANG OG BLIV VIST PÅ VORES PROFIL

Kundeservice: 7020 8122 - Telefontid man-tors kl. 8.30-15.30 og fre kl. 8.30-14.00
Bankinformation: Sparekassen Kronjylland, Reg: 6682 Konto: 14925457
Blicher Fuglsang A/S | Nordskovvej 2, 4300 Holbæk | info@blicherfuglsang.dk | CVR: DK31275237