Returnering eller Ombytning

Vi tilbyder 90 dages fuld returret

Hvis du inden for denne periode fortryder dit køb eller ønsker at ombytte til noget andet, skal du sende varerne til os. Varerne SKAL sendes vedlagt en udfyldt returseddel (download returseddel her). Varerne skal returneres i ubrugt stand og sendes forsvarligt i smykkeæske, så de ikke beskadiges i posten.

VI BEHANLDER IKKE REKLAMATIONER ELLER TAGER SMYKKER RETUR SOM RETURNERES UDEN RETURSEDDEL/FORKLARING /ORDRENUMMER ELLER SOM SENDES I KONVOLUT UDEN SMYKKEÆSKE. 

Vedlæg en kopi af din faktura samt en udfyldt returseddel. Såfremt du ønsker at returnere smykkerne vil beløbet blive overført til den konto, der er brugt ved købet. Såfremt der er handlet kontant på en messe eller lignende skal du huske at oplyse registrerings- og kontonummer.

Vi ekspederer alle sager indenfor 8 dage, fra modtagelse af dine varer.

Ved returnering eller ombytning, afholdes fragtomkostninger af dig som kunde. Varerne skal sendes direkte til vores lager. Varer der sendes til en pakkeshop afhentes ikke men går retur til afsender. Det er dit ansvar at pakken kommer retur til Blicher Fuglsang.  

(download returseddel her)

Returvarer sendes til:

BF

Nordskovvej 2

4300 Holbæk

Modtag nyheder, tips og trends før alle andreFØLG OS PÅ INSTAGRAM @BLICHERFUGLSANG
DEL DIN OPLEVELSE #BLICHERFUGLSANG OG BLIV VIST PÅ VORES PROFIL

Kundeservice: 7020 8122 - Telefontid man-tors kl. 8.30-15.30 og fre kl. 8.30-14.00
Bankinformation: Sparekassen Kronjylland, Reg: 6682 Konto: 14925457
Blicher Fuglsang A/S | Nordskovvej 2, 4300 Holbæk | info@blicherfuglsang.dk | CVR: DK31275237