Reklamation

Reklamation

Ved modtagelse af ordren skal varerne straks kontrolleres. Hvis indholdet er beskadiget, skal du kontakte os med det samme på info@blicherfuglsang.dk eller på telefon 7020 8122. Husk at oplyse dit ordrenummer.

VI BEHANLDER IKKE REKLAMATIONER ELLER TAGER SMYKKER RETUR SOM RETURNERES UDEN RETURSEDDEL/FORKLARING /ORDRENUMMER ELLER SOM SENDES I KONVOLUT UDEN SMYKKEÆSKE. 

 

Blicher Fuglsang har en høj kvalitet på varerne. For os er det en faglig stolthed at kunne levere en høj kvalitet.

Desværre kan det ikke helt undgås, at der i enkelte tilfælde kan forekomme fejl på en vare.

I henhold til den danske købelov har du 2 års reklamationsret.
Varer, der er beskadiget som følge af fejlagtig brug eller naturlig slitage, er ikke reklamationsberettigede.

Tag halskæder af når du sover. Vær opmærksom på at kæder ikke tåler at man trækker i dem og at selv mindre træk kan betyde at din kæde knækker. Kæder der knækker pga træk er ikke dækket af reklamationsretten og at de knækker skyldes at kæden belastes mere end man kan forvente at en sølvkæde, da sølv er et forholdsvist blødt materiale.

Husk at tage smykkerne af, så de ikke kommer i vand. Læder og perler kan ikke tåle at være i vand.

Hvis du har en defekt vare du mener er dækket af reklamationsretten, skal du indsende din reklamtion til os og vedlægge en kopi af din faktura samt en udfyldt returseddel (download returseddel her)

Det er meget vigtigt, at du grundigt beskriver, hvori reklamationen består, også selvom du har været i kontakt med kontoret enten via mail eller pr. telefon.

Hvis vi vurderer, at reklamationen er berettiget, vil fejlen blive udbedret, eller du vil få tilsendt en ny vare fragtfrit.

Blicher Fuglsang modtager kun pakker sendt direkte til os, og afhenter ikke i pakkebokse. I første omgang betaler du for fragt ind til os. Såfremt dit smykke er reklamationsberettiget, får du refunderet fragt svarende til prisen for standard brevpost med PostNord.
Såfremt dit smykke er reklamationsberettiget og vi ikke har mulighed for at give dig en identisk vare, tilbagebetaler vi dit tilgodehavende til det betalingskort, der blev brugt ved handlen.

Reklamationer sendes til:

BF

Nordskovvej 2

4300 Holbæk

Det er i vores interesse, at alle vores kunder får en god oplevelse, når de handler hos Blicher Fuglsang. Hvis du vil læse mere om dine rettigheder vedr. nethandel, kan du se mere på følgende sider.

Forbrugerstyrelse: www.fs.dk
Forbrugerinformation: www.fi.dk
Forbrugerrådet: www.fbr.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Kundeservice på 7020 8122 eller info@blicherfuglsang.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerstyrelse: www.fs.dk
Forbrugerinformation: www.fi.dk
Forbrugerrådet: www.fbr.dk

Modtag nyheder, tips og trends før alle andreFØLG OS PÅ INSTAGRAM @BLICHERFUGLSANG
DEL DIN OPLEVELSE #BLICHERFUGLSANG OG BLIV VIST PÅ VORES PROFIL

Kundeservice: 7020 8122 - Telefontid man-tors kl. 8.30-15.30 og fre kl. 8.30-14.00
Bankinformation: Sparekassen Kronjylland, Reg: 6682 Konto: 14925457
Blicher Fuglsang A/S | Nordskovvej 2, 4300 Holbæk | info@blicherfuglsang.dk | CVR: DK31275237