Mål din ringstørrelse

Hvordan måler jeg min ringstørrelse?

Har du helt styr på hvilke størrelser ringe du skal bruge på dine fingre? Hvis ikke, så læs denne guide til ringstørrelser.


Gratis* ringmåler

Bestil en gratis ringmåler HER

Der er flere måder hvorpå du kan finde ud af, hvilken størrelse du skal bruge i ringe, blandt andet med snor og målebånd. Disse metoder er dog oftest meget upræcise og du kan ende med at bestille ringe hjem, der ikke passer dig.

Løsningen er en ringmåler! En ringmåler er i samme båd som en ringmåler stok, men i stedet for at finde ud af størrelsen på ringen, finder du ud af størrelsen på din finger og dermed din ringstørrelse. Nemt og hurtigt og kan gøres hjemmefra!

Bestil en fingermåler der kan måle fingerstørrelser fra størrelse 41 til 76, hvilket betyder at den passer til fingre i alle aldre – fra barn til voksen. Ringmåleren koster 49 kr.
Ønsker du herefter at bestille en ring indenfor 30 dage, trækker vi de 49 kr. fra ordren, så ringmåleren bliver helt GRATIS.

OBS: Når du måler din finger, skal du dog være opmærksom på om dine fingre er hævede fx pga. graviditet, eksem eller andet. Du skal også være opmærksom på temperaturen på dine fingre, da selv små hævelser kan have betydning for ringstørrelsen. Du skal derfor måle størrelsen, når dine fingre har en helt normal temperatur.

Alternativt til kan du gå ned til din guldsmed og få målt din ringstørrelse. Typisk har guldsmeden alle størrelser som testringe og du kan prøve, hvilken ring der passer bedst til din finger.

Find ringmåleren HER

Modtag nyheder, tips og trends før alle andreFØLG OS PÅ INSTAGRAM @BLICHERFUGLSANG
DEL DIN OPLEVELSE #BLICHERFUGLSANG OG BLIV VIST PÅ VORES PROFIL

Kundeservice: 7020 8122 - Telefontid man-tors kl. 8.30-15.30 og fre kl. 8.30-14.00
Bankinformation: Sparekassen Kronjylland, Reg: 6682 Konto: 14925457
Blicher Fuglsang A/S | Nordskovvej 2, 4300 Holbæk | info@blicherfuglsang.dk | CVR: DK31275237