Levering

Levering

I Blicher Fuglsang bestræber vi os altid på at sende dine smykker samme dag du bestiller, hvis vi modtager ordren inden kl. 12. Alle ordrer pakkes i den rækkefølge, de kommer ind.

Vi tilstræber at holde leveringstiden på 1-3 hverdage.

Hvis den ønskede vare ikke er på lager på bestillingstidspunktet, vil vi kontakte dig om forventet leveringstid.

Vores smykker sendes med GLS til priser fra 0 til 49 DKK, som distribueres sikkert fra vores adresse i Holbæk.

Du har mulighed for at afhente pakken på firmaadressen. Skriv i kommentarfeltet hvornår du forventer at afhente - så står din pakke klar til dig.

Bestilling og betaling

Når der er afgivet en ordre, modtager du automatisk en ordrebekræftelse, tjek venligst at den er i overensstemmelse med det, du har bestilt. Tjek både varenummer, antal og ikke mindst navn og adresseinformationer.

Når vi overgiver pakken til GLS vil du modtage en e-mail, der bekræfter at din vare er afsendt. Beløbet for din bestilling hæves først, når varerne er afsendt fra vores lager.

I webshoppen og på Smykke-Aften arrangementer kan du betale med Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron, JBC og Mastercard. Der kan naturligvis også betales med Mobile Pay.

Hvis der er ændringer til ordren, kan du kontakte os på sales@blicherfuglsang.dk eller 70208122.

Blicher Fuglsang tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, stavefejl, leveranceændringer fra vores leverandører samt forsinkelser, som Blicher Fuglsang ikke kan kontrollere.

Ved modtagelse af ordren skal varerne kontrolleres. Hvis indholdet er beskadiget eller såfremt der er fejl eller mangler på din levering, skal du straks kontakte os på sales@blicherfuglsang.dk eller på telefon 7020 8122.

Vigtigt!

Som kunde er du selv ansvarlig for korrekt udfyldelse af navn og adresse. 

Ved mangelfuld udfyldelse af adresseoplysninger kan der gå 2-4 uger inden pakken, igen finder vej retur til vores lager. Straks ved modtagelse på vores lager, afsender vi din ordre igen.

 

Modtag nyheder, tips og trends før alle andreFØLG OS PÅ INSTAGRAM @BLICHERFUGLSANG
DEL DIN OPLEVELSE #BLICHERFUGLSANG OG BLIV VIST PÅ VORES PROFIL

Kundeservice: 7020 8122 - Telefontid man-tors kl. 8.30-15.30 og fre kl. 8.30-14.00
Bankinformation: Sparekassen Kronjylland, Reg: 6682 Konto: 14925457
Blicher Fuglsang A/S | Nordskovvej 2, 4300 Holbæk | info@blicherfuglsang.dk | CVR: DK31275237